Frans Cloet

Contacteer ons

Crepi Zonnebeke

GEVELBEZETTING REGIO Zonnebeke: DE 2 SOORTEN CREPI ➡️ MINERALE CREPI EN KUNSTHARS CREPI OF SYNTHETISCHE SIERPLEISTER

Minerale of natuurlijke crepi ➡️ is een mengsel van kalk, zand en cement ➡️ bij kunsthars crepi zijn siliconen toegevoegd met als voordelen: beter bestand tegen weer, egaler eindresultaat, mogelijkheid tot 3 lagen. Dit komt voornamelijk door de hogere elasticiteit. Crepi te Zonnebeke maakt gevels mooi, biedt de kans deze te isoleren, beschermt tegen weer en wind!

CREPI ZETTEN OP GEVELS VAN BESTAANDE WONINGEN, APPARTEMENTEN, KANTOREN, HANDELZAKEN IN Zonnebeke

Crepi is toepasbaar bij ongeveer alle gebouwen en in haast alle situaties in Zonnebeke. Crepi biedt tal van voordelen. De gevel staat van de eerste keer proper afgewerkt, getuigt van persoonlijkheid door de brede waaier aan kleuren en het type afwerking, beschermt het pand tegen omgevingsinvloeden, is perfect te combineren met gevelisolatie, is eenvoudig te reinigen met water.

De kenmerken van ons werk: zowel esthetisch als technisch perfect afgewerkt. Onze randprofielen zijn correct en loodrecht geplaatst, de overgangen secuur afgekit, op koudebruggen en vocht hebben we goed geanticipeerd.

De kenmerken van ons werk: zowel esthetisch als technisch perfect afgewerkt. Onze randprofielen zijn correct en loodrecht geplaatst , de overgangen secuur afgekit, op koudebruggen en vocht hebben we goed geanticipeerd.